Alle vine er nøje
udvalgt
Personligt kendskab til producenten
Kvalitets vine til Danmarks bedste priser
Gratis fragt ved køb over
1000 kr.
Nyhedsbrev

Ingen producenter

Betal med kreditkort

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 22 22 89 77

Send os en e-mail

Om Wineconsult


Wineconsult står for udsøgte kvalitetsvine til fordelagtige priser. Vi har specialiseret os i Norditalienske vine med hovedvægt på Piemonte og fører et bredt udvalg af områdets bedste Baroloer og Barberescoer, samt en række andre interessante vine. Vi siger ikke nej til et godt tilbud, som det fremgår af vores vinliste, men tager gerne andre vine hjem efter aftale fra en eller flere af vores mange gode kontakter. På den måde søger vi at holde vores omkostninger nede til glæde for vores kunder. Vi kan sælge vinene billigere i Danmark end de bliver solgt til i Italien som både har lavere moms og ingen afgift. Priserne er typisk 30-50 % lavere end ved normal salg.

Ved forsendelse anvendes gældende fragtruter. Hver anden måned kan levering finde sted frit på ruten Aalborg - København op til 20 km fra motorvejen. Ring og hør nærmere. I det meste af Nord- og Vestjylland kommer vi ugentlig.

Hvis vinen ikke lever op til dine forventninger tager vi naturligvis vinen retur indenfor 14 dage efter leveringen.Returfragten betales af kunden.