Alle vine er nøje
udvalgt
Personligt kendskab til producenten
Kvalitets vine til Danmarks bedste priser
Gratis fragt ved køb over
1000 kr.
Nyhedsbrev

Ingen producenter

Betal med kreditkort

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 22 22 89 77

Send os en e-mail
Der er 133 varer.

Vine fra Norditalien til billige priser

Italien er kendt for sine udsøgte rødvine. Specielt den italienske rødvin Barolo fra Piemonte-distriktet anses af mange som én af de bedste.

Piemonte vin er den vifte af italienske vine fremstillet i provinsen Piemonte i det nordvestlige hjørne af Italien. De mest kendte vine fra regionen omfatter Barolo og Barbaresco. De er fremstillet af Nebbiolodruen. Disse vine er ideelle til opbevaring og et godt alderen Barolo for eksempel kan efterlade en følelse af at drikke fløjl fordi tanniner er poleret og integreres mere og mere ind i vin. Da vinen modnes farven bliver mere brunlig og rustrød.

Andre populære druer til rødvinsproduktion er Barbera og Dolcetto. Vin fremstillet på Barbera druen er ofte frugtagtig og delikat med mindre tannin end vin fremstillet af Nebbiolo druen. Dolcetto på den anden side, er ikke som navnet indikerer sød (dolce er italiensk for sød). Den drue giver frisk og tør rødvin med en vis tannin. De vine lavet på Dolcetto druen bør indtages unge. Den mousserende vin Asti er lavet af Moscato druen. Størstedelen af områdets vinfremstilling tage steder i provinserne Cuneo, Asti og Alessandria. Den Brachetto er en anden sort, der anvendes til fremstilling søde og mousserende rødvine.

Mens Torino er hovedstaden i Piemonte, Alba og Asti er kernen af regionens vinindustri. Vinfremstilling af Piemonte spillet en betydelig rolle i de tidlige stadier af Risorgimento med nogle af tidens mest prominente figurer-lignende Camillo Benso, conte di Cavour og Giuseppe Garibaldi eje vinmarker i Piemonte-regionen og yder væsentlige bidrag til udviklingen af piemontesiske vine. De høje priser, som det østrigske imperium om eksport af piemontesiske vine til østrigske kontrollerede områder i det nordlige Italien var et af de underliggende gnister til revolutionerne i 1848-1849.

Underkategorier

 • Rødvin
  Rødvin til Danmarks bedste priser i online webshop Hos Aagaard's Wineconsult i Nordjylland sælger vi rødvin til hele Danmark fra vores online vinbutik. Vi har gratis fragt, hvis du køber rødvine eller andre vine for over 1.000 kroner.   Bredt udvalg af rødvin til billige priser Vi har specialiseret os i rødvin fra især Piemonte i Norditalien. Alle rødvine er nøje udvalgt, og vi har altid et personligt kendskab til leverandøren. Vores vine er i alle prisklasser, og det kan være gode kvalitetsvine til almindelig brug såsom en Massara Carlin, der ikke skal gemmes, eller en fornem Martinenga fra 1996 med en lang eftersmag. Læg din ordre i dag, eller kontakt os på telefon 22 22 89 77 eller på aagaard@wineconsult.net, hvis du har spørgsmål.
 • Hvidvin
  Hvidvin fra Norditalien til Danmarks bedste priser Hos Aagaard's Wineconsult i Nordjylland forhandler vi hvidvin, som alle i Danmark kan købe i vores online vinbutik. Der er gratis fragt, hvis du køber for over 1.000 kroner.   Vælg en hvidvin til forretten eller terrassen Vi fokuserer især vine fra Piemonte i Norditalien, og vi kan også tilbyde en god rødvin eller hvidvin, som vi nøje har udvalgt. Vi har altid et personligt kendskab til vores leverandører. Vi har samlet et lille udvalg af gode hvidvine til forretten eller måske fisken. Det kan også være en Aldegheri Le Rune Custoza til terrassen. Læg din ordre her, eller kontakt os gerne på telefon 22 22 89 77. Du kan også skrive til os på aagaard@wineconsult.net.
 • Rosé
  Rosé sælges online til billige priser Hos Aagaard's Wineconsult i Nordjylland kan du købe rosé i vores fysiske og online vinbutik. Der er gratis fragt i hele Danmark, hvis du køber rosévine, rødvin, hvidvin eller andre vine for over 1.000 kroner.   Vælg en rosé til middagen på terrassen Vi fører et bredt udvalg af rødvine og hvidvine fra blandt andet Piemonte i Norditalien, men rosé er bedre til visse retter. Det er også et godt valg til en middag på terrassen. Derfor har vi sammensat et lille udvalg, hvor du måske kan vælge en Rigo Vino Da Tavola, der er lavet på Nebbiolo-druen. Bestil vinene her, eller ring til os på telefon 22 22 89 77. Du kan også sende en e-mail til aagaard@wineconsult.net.
 • Mousserende
  Mousserende vine til billige priser Vores vinbutik i Nordjylland har sammensat et udvalg af gode mousserende vine. Se vores sortiment online. Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, hvis du køber vine for mere end 1.000 kroner.   Vælg mousserende vine som aperitif eller til fisk Alle vores mousserende vine er kvalitetsvine til rimelige priser, hvor alle kan følge med. Dette gælder dog alle vores vine. Alt fra rødvin og hvidvin til rosé og dessertvine. Vinene kan benyttes som velkomstdrink, som aperitif eller som et spændende alternativ til champagne. Du kan for eksempel vælge en Maschio Beniamino, Prosecco DOC Teviso til en let fiskeret. Den har en frugtagtig bouquet med en god balance mellem sødme og syreindhold. Bestil her, eller ring til os på telefon 22 22 89 77. Du kan også skrive til aagaard@wineconsult.net.
 • Dessertvine
  Dessertvine til salg online i webshop med gode priser Vi har udvalgt et par gode dessertvine i fremragende kvalitet. Du kan også købe andre vine i vores fysiske og online vinbutik, og vi har gratis levering i hele Danmark, når du køber for over 1.000 kroner.   En god middag bør rundes af med gode dessertvine En god middag kræver næsten altid en god dessertvin til at runde af med, men dessertvine kan også nydes på andre tidspunkt. Du kan med fordel vælge en Fratelli Alessandria eller måske en Latium fra 2009. Samtidig kan du bestille rødvine og hvæidvine. Bestil dessertvinen og de andre vine her. Du kan også ringe til os på telefon 22 22 89 77, eller du kan sende en e-mail til aagaard@wineconsult.net.
 • Producenter
 • Smagekasse

Varer sidevis

Varer sidevis