Alle vine er nøje
udvalgt
Personligt kendskab til producenten
Kvalitets vine til Danmarks bedste priser
Gratis fragt ved køb over
1000 kr.
Nyhedsbrev

Ingen producenter

Betal med kreditkort

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 22 22 89 77

Send os en e-mail

Producenter

Der er 1 vare.

Underkategorier

 • Aldegheri
  Aldegheris hjemmeside
 • Baglio Gibellina
  Balgio Gibellinas hjemmeside
 • Biscardo
 • Cadia
  Cadias hjemmeside  Cadia er en mindre producent fra Verduno i det nordlige Barolo-område. Bruno og hans kone Mariella driver gården, som bl.a. omfatter en af de mest berømte marker, Monvigliero, som deres Barolo er opkaldt efter. Bruno sværger til den tradionelle måde at lave Barolo på. Laver også en god Barbera Superiore og en lækker Chardonnay -AVNI og en liflig Arneis - hvidvin
 • Casato Mastino
 • Castello de Verduno
  Castello de Verdunos hjemmeside
 • Claudio Alario
  Cladio Alarios hjemmeside
 • Coali
  Coalis hjemmeside
 • Enzo Boglietti
  Enzo Bogliettis hjemmeside Enzo, troldmanden fra La Morra. Sådan ser han ud og så er han i stand til at fremtrylle de lækreste vine. Vinstokkene planter han meget tæt. Til gengæld bliver de beskåret tilsvarende hårdt. Resultatet er meget intense og mørke vine. Han regnes for en af Italiens bedste vinproducenter og har ofte vin med på top 20-listen. Det er naturligvis især hans Barolo. Han har overgivet sig til den moderne måde at lave Barolo på dvs taninerne er bløde og vinene kan nydes efter få års lagring på egetræ. Casa Nera, Brunata og Fossati er marker nær la Morra. Arione ligger i Serralunga, hvor jordbunden er tungere og giver typisk kraftigere vine.  Ellers spænder han vidt. Flere forskellige Barbera'er, Merlot, Cabernet Sauvignon. Vores første bekendskab med Enzo var hans Buio, som er Nebbiolo med lidt Barbera i. Den slog næsten benene væk under os. Senere lærte vi alle de andre at kende. Hans bedste vine er dyre også selv om vi får store rabatter, men når der skal være fest, så fåes de ikke bedre.
 • Fratelli Alessandria
  Fratelli Alessandrias hjemmeside Vittore Alessandria har overtaget driften efter sin fader og der har været dyrket vin der i mange generetioner og altid højt respekteret. Var således hofleverandør i midten af 1800-tallet. Vittore er stadig højt respekteret også blandt øvrige vinproducenter fra området og har høstet mange priser for hans traditionelle Barolo'er. Alessandria holder til i Verduno, som ligger i den nordlige del af Barolo-området. Monvigliero er højt berømmet og 2013 blev udsolgt faktisk inden den blev frigivet, men også Gramolere og San Lorenzo er højt priste. Hans Barbera Priora og Pelaverga er med til at understrege Vittore's evne som Producent.
 • Fidanza
 • Latium
  Latiums hjemmeside Latium holder til øst for Verona og må ikke forveksles med region Latium.Det er et familieforetagende med fader Morini i spidsen. Vi bliver altid hjertelig modtaget, men han kan ikke lide vores al for lave priser. Han er bange for, at folk tror at det ikke er kvalitetsvin, men det er det.Hans Amarone er noget af det kraftigste man kan få og ja til en fornuftig pris, men også hans Ripasso og Valpolicella er eftertragtede.Soaven er i særklasse. Ikke uden grund er Latium's vine nogle af vores mest populære vine. 
 • Manara
  Manaras hjemmeside Manara ligger midt i Valpolicella - området og laver et bredt spekter af kvalitetsvine. Det er ikke alle vi kan få lov at købe, men der er rigeligt til os og det er endda de mest spændende. Han laver bl. a. en vin - Guido - som er lavet på Carbanet Sauvignon og druerne er tørret ligesom Amarone. Den fik goldmedalje det første år, den kom frem. Et  spændende bekendskab.Gariardo er et alternativ til Valpolicella blot lidt kraftigere. manara taler ikke engelsk, så husets datter bliver tilkaldt, når vi kommer og han er så stolt af hende, men god vin kan han lave. 
 • Martinenga
  Martinengas hjemmeside Martinenga er navnet på en af de mange marker eller bjerge, som vinhuset råder over. Martinenga ligger i Barberesco - området og de er da også kendt for nogle af de bedste Barberesco'er overhovedet nemlig Camp Gros og Gaiun.martinenga er en meget gammel og stor - producent. Stedet ejes af Tenute Cisa Asinary dei Marchesi di Gresy og første gang vi besøgte slottet skulle vi godkendes af greven ham selv og vi måtte vise hvor Brovst lå i forhold til København, for vi måtte endelig ikke genere den italienske og Michellin - belønnede restaurant EraOra. Vi har stadig vine tilbage til 1996, men omsætningen af så dyre vine er ikke stor. Vi vil derimod gerne anbefale Villa Martis og flere af hans hvidvine. 
 • Marchesi di Gresy
  Martinengas hjemmeside Martinenga er navnet på en af de mange marker eller bjerge, som vinhuset råder over. Martinenga ligger i Barberesco - området og de er da også kendt for nogle af de bedste Barberesco'er overhovedet nemlig Camp Gros og Gaiun.martinenga er en meget gammel og stor - producent. Stedet ejes af Tenute Cisa Asinary dei Marchesi di Gresy og første gang vi besøgte slottet skulle vi godkendes af greven ham selv og vi måtte vise hvor Brovst lå i forhold til København, for vi måtte endelig ikke genere den italienske og Michellin - belønnede restaurant EraOra. Vi har stadig vine tilbage til 1996, men omsætningen af så dyre vine er ikke stor. Vi vil derimod gerne anbefale Villa Martis og flere af hans hvidvine. 
 • Maschio Beniamino
  Maschio Beniaminos hjemmeside
 • Massara, Burlotto
  Massaras hjemmeside Massara er egentlig navne på de bjergskråninger, hvor vinen dyrkes. Det er nogle af de bedste marker nær byen Verduno i det nordligste del af Barolodistriktet. Carlo Burlotto købte for få år siden brødrerne ud af virksomheden, som hans bedstefader startede og driver nu den sammen med hans søn Lucca. Carlo sværger til den traditionelle måde at lave Barolo på. Kravene til Barolo er, at ca halvdelen af klaserne fjernes og Barolo skal ligge mindst 1 år på egetræ. Carlo har valgt at lave den ligge i 3 år for at få en blødere og mere moden Barolo, I 2007 fik han guldmedalje for sin Barolo som en af årets bedste. Vi var så heldige at købe en palle inden og derfor til en god pris. Vi var også heldige med at købe en del af produktionen og fik Carlo til at holde den på egetræ i 7 år. Vi har kaldt den Vini VItae. Det er ikke bare vinenes konge og kongernes vin, men gudernes vin.
 • Meroni
  Meronis hjemmeside Carlo Meroni har overtaget firmaet fra sin fader og fastholdt en mangeårig tradition om hvordan Amarone skal produceres og smage. Det er ikke nogen stor producent men særdeles seriøs. Druerne tørres i tre måneder og modnes på fad og frigives først, når vinen er 8 år gammel. 2003 var et meget varmt og tørt år og udbyttet var lavt men tilgengæld meget koncentreret. Et fantastisk år og vi fulgte vinen med årlig smagstest til den blev frigivet i 2011 og resultatet blev en fantastisk Amarone. Vi hæger om de sidste flasker. En god Amarone skal helst holde 16- 17 % vol.
 • Rabino
  Rabinos hjemmeside
 • Rigo
  Rigos hjemmeside Rigo bor lidt syd for Alba, hvor han overtog vinproduktionen efter sin fader. Rigo er en sjov fyr, altid i godt humør og altid ekspermenterende for at forbedre sine vine og gerne skabe nye og anderledes vine.Således laver han den herligste Rose' af Nebbiolo-druen, hvor han kun lader vinen gære i kort tid inden skallerne fjernes. Resultatet bliver en Rose' med smag og karakter. Ellers kan vi anbefale hans Chardonnay og Barbera Superiore  
 • Zanoni
  Zanonis hjemmeside Pietro Zanoni holder til i den nordlige del af Valpolicella oppe på bjergskråningen, hvor temperaturen mellem dag og nat ofte veksler meget i modsætning til vin, der dyrkes nedenfor skråningen. Det skulle give en mere refineret smag. Zanoni's vine er rafinerede i smagen, og han laver den klassiske liste af vine fra Valpolicella. Hans Amarone er over middel og hans Ripasso er heller ikke at kimse af, valpolicella Superiore er bare god. Højt kavlitets/ pris - niveau.